Categorieën
Mezze – Voorgerechten
Feta Saganaki
gebakken feta met tomaat, paprika, uien en kruiden .
Feta Meli
feta met griekse honing en sesam zaden.
Halloumi Saganaki
gebakken Halloumi (geit en schapenkaas) op zijn Grieks .
Kefalotiri en Graviera
variatie van speciale Griekse kaas, jong, half-oud en oud.
Spanakopita
spinazie in filodeeg met feta en kruiden
Tiropita
filodeeg van feta
Melitzanousalata
geroosterd aubergine salade op zijn Grieks
Taramasalata
gezouten kuit van kabaljouw, citroensap, azijn en olijfolie
Xoriatiki Salata (Greek Salad)
traditionele salade met Feta en Kalamata olijven
Kolokitho Salata
gegrilde courgette met pijnboompitten, zongedroogde tomaat, kappertjes en Griekse dressing
Chef Salata
saladeinspiratie door de chef volgens het siezoen
Hummus
traditionele kikkererwten met tahine dip
Mister Tzatziki
yoghurt met komkommer, knoflook en dille
Dolmades
wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt of Vegetarisch .
Koupes
krokketen van gehakt, burgul, uien, basilicum en munt met speciale vulling
Loukaniko
gebakken Griekse worst.
Xorta (seizoensgebonden)
gemengde wilde groente
Bamies
Imam Bayeldi
Aubergine
Portion Patatoula
Extra Brood
Take away Mezze
New Product